tunna böcker

Publicerad 2015-03-31 09:20:00 i Allmänt, Böcker, Jennie,

Fyndade på bokrean i förra veckan. Det var 50% på reapriset så det kunde jag ju inte tacka nej till. Tyvärr hade jag en uttråkad sambo med = skulle inte kunna göra som jag föredrar och titta på exakt alla böcker jag hittar. Satte därför upp ett system: Jag letade bara efter de böcker som var så tunna att de stack ut bland de andra böckerna. 
 
Tycker det finns något väldigt charmigt med en liten bok. Dels så är stilen ofta med fragmentarisk vilket kan vara trevligt om man är på det humöret. Dessutom går de snabbt att läsa, varpå man troligen har tid att läsa om dem då och då, varpå man bygger upp den där relationen med dem. Du vet, när det räcker med att hålla i en bok istället för att läsa om den för att man kan den utan och innan. 
 
Nu sitter jag i alla fall och väntar på ett försenat flyg med världens dilemma. Vilken ska jag läsa först? Jag inser att om jag bara fattat ett beslut så hade jag redan hunnit läsa ut en av dem medan jag suttit här, jag inser att jag skulle kunna variera mellan poesi och annat... men det skulle ju vara att göra det lätt för sig.

Om

Min profilbild

Jennie/Karin

Hörru du! Du bor jävligt långt ifrån mig, vi måste snacka! [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela